O nás

RE/MAX Family spája skúsenosti najväčšej lokálnej realitnej kancelárie s viac ako 50 ročnou celosvetovou praxou spoločnosti RE/MAX, ktorá je lídrom a priekopníkom na trhu s nehnuteľnosťami takmer na celom svete.

Osobný prístup

Exkluzívna podpora a poradenstvo od našich odborníkov garantuje individuálny prístup s profesionálnym vedením a vynikajúcimi službami v každom kroku predaja. 

bohaté skúsenosti

Naši špeciálne vyškolení realitní makléri poznajú trh, využívajú overenú kombináciu reklamných nástrojov a marketingových techník na generovanie maximálneho dosahu ponuky. 

Recenzie

„Schopnosti našich maklérov preverujeme pravidelným testovaním a certifikáciou, čím zabezpečujeme, že ich vedomosti o zmenách v zákonoch, či súčasných trendoch týkajúcich sa trhu s nehnuteľnosťami sú vždy aktuálne.“

Ing. Juraj Vencel

konateľ RE/MAX Family

Náš tím

Naši makléri sa pravidelne zúčastňujú na rôznych školeniach a seminároch, na Slovensku, v Čechách i v iných krajinách, aby sme zaručili maximálny rozsah ich zručností a skúseností, ktoré následne využívajú v prospech Vás, našich klientov.

Ing. Jozef Čuboň

Realitný maklér

Ing. Igor Kliman

Realitný maklér

Mgr. Mária Ševčíková

Realitný maklér

Diana Fabianová

Realitný maklér

Štefan Nagy

Realitný maklér

Ing. Zita Benczyová

Realitný maklér

Mgr. Peter Frančík

Realitný maklér

Ing. Rudolf Pauke

Realitný maklér

Ing. Ľuboš Slivkanič

Realitný maklér

Peter Holan

Realitný maklér

Anetta Šinkovičová RSc.

Realitný maklér

Marián Szabó

Realitný maklér

Maroš Haluza

Realitný maklér

Tomáš Lefkovits

Realitný maklér

Právne oddelenie

Asistenti

Hypotekárny špecialista

Pridajte sa
k nám!

Túžiš po zmene? Chceš patriť medzi najlepších? Odštartuj svoju kariéru realitného makléra s RE/MAX Family – najväčšou realitnou kanceláriou v Nitre.

S RE/MAX pracujete pre seba, nie však sami.

  • RCelosvetové know how značky RE/MAX
  • RJedinečný vzdelávací systém RE/MAX Akadémie
  • RČasová flexibilita

Nehnuteľnosti v ponuke

Objavte svoj nový domov s REMAX, lídrom v realitnom sektore, ktorý vám ponúka bezkonkurenčnú odbornosť a osobný prístup pri každom kroku.

blog

Roky skúseností a špecifický trh v Nitre nás vyprofiloval ako realitných maklérov našich klientov, ktorí si zakladajú hlavne na osobných vzťahoch a individuálnom prístupe. Preto veríme, že vzťah založený na dôvere je zárukou úspešného partnerstva a obchodu.

4 + 10 =